Sportslege 2012

Sportslege for erhvervsskoler 2012

DESCOM

 

http://webshop.descom.dk/
Descom er blandt landets største IT leverandører med fokus på samarbejde inden for områderne: Hardware, software, serviceydelser, it-supplies og it-ergonomi. Derudover leverer vi alle former for grafiske produkter.
Descom er en 100% dansk-ejet virksomhed med afdelinger i Danmark og Sverige. Vores positive vækst og udvikling er hovedsageligt et resultat af visioner, samt tætte personlige samarbejde med vores kunder.

Netop det personlige samarbejde, krydret med den rigtige pris og service gør at vores fokus altid er 100% på kundens behov. Vores forretningskoncept, er at fremstå som Danmarks bedste IT leverandør med den højeste service og den rigtige kompetence. Vi vil til enhver tid kunne levere ethvert produkt til den rigtige pris. Som kunde hos os vil du altid betragte os som din samarbejdspartner.

Som udviklingen fortsætter i højt tempo, er det vigtigt at have en stabil og rådgivende samarbejdspartner inden for IT området. Descom er bl.a. SKI-forhandler med HP, IBM, Lenovo, og Fujitsu, alle med Partner status. Derudover er Descom også Dell Registered Partner, en samarbejdspartner, der opfylder alle de krav som du skal stille til din IT samarbejdspartner. Descom er en virksomhed, der dagligt følger udviklingen gennem vores tætte samarbejde med producenterne.

Vores mission er fortsat den personlige betjening med fokus på kundens behov. Den rigtige pris og høje service, krydret med den nødvendige kompetence inden for vores forretningsområde er en meget vigtig del af vores dagligdag.

I et område med så kraftig en udvikling, er det vigtigt at du som kunde vælger en leverandør hvor præcis dine behov er det centrale i samarbejdet. Og det er det hos Descom.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s