Sportslege 2012

Sportslege for erhvervsskoler 2012

Erhvervsskolernes Forlag

http://ef.dk/Forside-EF.aspx

Erhvervsskolernes Forlag er en erhvervsdrivende fond, hvis formål er at betjene erhvervsskoler, erhvervsgymnasier, erhvervsakademier og videregående uddannelsesinstitutioner samt øvrige kunder med læremidler og relaterede produkter.

Erhvervsskolernes Forlag sendte sin først bog på gaden i 1900.

Virksomheden opererer ud fra følgende mission statement:
Vi vil gerne være en drivende kraft, der i tæt samarbejde med vore brugere kombinerer viden og gode ideer i pædagogiske og målrettede løsninger, der giver god mening og høj nytteværdi.
Vi binder sløjferne og gør vores bedste for at skabe løsninger og viden, der virker.

Virksomheden har en bestyrelse, som udstikker de overordnede rammer. Den består af medlemmer udpeget af Danske Erhvervsskoler – Bestyrelserne, Dansk Industri, CO-industri samt medarbejderne.

Virksomheden ejer en række andre brands, herunder Nyt Teknisk Forlag, som udgiver læremidler til videregående uddannelser – især ingeniøruddannelserne, men også til korte videregående uddannelser og til gymnasieuddannelserne.

Erhvervsskolernes Forlag dækker alle fag. Der er mere end 1.100 titler på salgslisten. Eksempelvis findes der en bog til skibstømrerne og en bogpakke til tømrerne. Forskellen på disse to delmarkeder er, at der årligt uddannes 5 til 10 skibstømrere og ca. 1.500 tømrere.

Som non profit-organisation er vores forretningsfilosofi, at en række projekter realiseres på baggrund af den gode ide – også selv om der er et svagere økonomisk grundlag.

Virksomheden er med sine redaktører, grafikere og et digitalt printcenter i stand til at gennemføre den fulde proces fra manuskript til færdig bog.

Der har de senere år været en stigning i virksomhedens udbud af digitale tjenester, rådgivnings- og kursusvirksomhed samt skræddersyede it-løsninger i EF Digital. For at kunne levere en bred vifte af digitale løsninger indgår virksomheden i et netværk med gode samarbejdspartnere og har blandt andet et strategisk samarbejde med it-virksomheden itai.

Virksomheden er organiseret i et tværgående digitalt team samt 3 redaktionsteam bestående af 3-4 redaktører og grafikere. Deres fokus er henholdsvis:
Erhvervsuddannelser
Gymnasieuddannelser (fortrinsvis HTX)
Videregående uddannelser

Virksomhedens hovedafdeling ligger i Odense, mens en mindre afdeling med 5 medarbejdere har domicil i København.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: